Vertrouwde en nieuwe typetjes in zesde seizoen van De TV Kantine

Vanaf zaterdag 11 januari transformeren Carlo Boszhard en Irene Moors zich in een nieuw seizoen van De TV Kantine weer tot sterren uit binnen- en buitenland.

Vertrouwde maar ook nieuwe gezichten zorgen voor een gezellige chaos in alweer het zesde seizoen van het RTL-programma. Natuurlijk kan de populairste stylist van Nederland, Roy Donders, niet ontbreken. Ook Ali B, Ilse deLange, Lieke van Lexmond en Sylvie Meis komen langs in de gezelligste kantine van Nederland. Uit het buitenland is er zogenaamd 'hoog bezoek' van de artiesten ‘Miley Cyrus’ en ‘Robin Thicke’.

 

Zware opgave

Carlo en Irene hebben waanzinnig veel lol in het persifleren van beroemdheden. De opnames vlogen in rap tempo voorbij, maar Carlo was naar eigen zeggen helemaal kapot na de opnames. "Op één dag doe ik vier typetjes, per typetje zit ik zo’n drie uur in de make-up. De dag erna weer, de dag dáárna weer. Na die dagen ben je he-le-maal kapot" vertelde hij in een interview met De Libelle.

Roy Donders

Ook is het ene typetje makkelijker te spelen dan de andere. Roy Donders had volgens Carlo bijvoorbeeld een erg lastig accent. “Qua uiterlijk is het niet lastig, maar zijn accent is moeilijk om na te doen. In Brabant heb je zoveel verschillende manieren om iets uit te spreken. Roy heeft een dikke, vettige klank. Daar probeer ik het accent op te gooien", vertelt Boszhard.

Volgens Boszhard is Donders zelf heel enthousiast over de persiflage. "Hij heeft zijn kleding uitgeleend en hij vindt dat het goed klinkt."

Allo Allo

Chantal Janzen en Leontien Borsato keren weer terug als de populaire Allo Allo-typetjes Helga en Edith. Sterker nog, de persiflage op de Britse comedyserie is uitgebouwd tot een heuse kantine-special.

Gastrollen

RTL heeft ook bekend gemaakt dat Victoria Koblenko en Marco Borsato het komende seizoen een gastrol hebben in De TV Kantine. Ook Najib Amhali, de echte Roy Donders en Ruben van der Meer komen langs.

Kijkje achter de schermen

Of het al niet leuk genoeg is, krijgen de fans van de TV Kantine zondag 12 januari een kijkje achter de schermen bij Life 4 You. In De TV Kantine Backstage wordt wekelijks een BN’er gevolgd die een gastrol in De TV Kantine speelt.

De TV Kantine begint op 11 januari om 20.00 uur op RTL 4.

Meer over:

Reageren