Vervolg Ali B was al zeker vóór TV Lab

Tim Hofman heeft kritiek geuit op Nederland 3. Hij stelt dat vóór TV Lab begon al duidelijk was dat er een reeks van Ali B en de 40 Wensen zou komen.

Gisteren konden we nog melden dat Ali B en de 40 Wensen een vervolg krijgt. Tim Hofman onthulde dat dit eigenlijk helemaal geen nieuws is, voordat TV Lab van start ging zou namelijk al duidelijk zijn geweest dat Ali's show sowieso een hele reeks zou krijgen.

Tim Hofman

BNN-presentator Tim Hofman liet op Twitter weten dat er al "veel afleveringen zijn gedraaid" voor Ali B en de 40 Wensen. Hij laat weten dat hij het hartstikke leuk vindt dat Ali meer om televisie komt, maar hij vindt het niet kunnen dat Nederland 3 dat via een persbericht als iets nieuws presenteert.

Reactie Tros

De TROS ontkent desgevraagd alle geruchten. Een woordvoerster laat weten: "Het klopt niet dat er al afleveringen van Ali B en de 40 Wensen op de plank liggen! Het is een arbeidsintensief programma en vergt veel voorbereiding: inventariseren van wensen, voorgesprekken met bejaarden en jongeren. Daar is de producent, op eigen initiatief, al wel mee bezig."

Mijn 5000 vrienden

Tim Hofman deed het overigens prima tijdens TV Lab 2013. Zijn pilot Mijn 5000 vrienden was de winnaar van TV Lab. Dat zou betekenen dat ook hij een volledig seizoen van de show mag gaan maken, maar of dat vervolg er daadwerkelijk komt is nog even de vraag:

Reageren