Tweede seizoen

Vervolg Chateau Meiland eind augustus al op de buis

SBS laat fans van Chateau Meiland niet lang wachten. Het tweede seizoen van de succesvolle realityreeks gaat al op maandag 26 augustus van start.

De laatste aflevering van het succesvolle Chateau Meiland was maandagavond te zien, maar SBS laat er geen gras over groeien. Aan het eind van de zomer is Martien en zijn gezin terug, zo laat de zender aan Televizier weten.

Gewoon weer hun ding doen

Op de Instagram van Shownieuws blikt Martien dinsdag alvast vooruit op het nieuwe seizoen. Hij vertelt dat het gezin lekker doorgaat met verbouwen, maar dan nu aan het huis dat bij het kasteel hoort. Natuurlijk komen er nu ook echte gasten in het chateau logeren, want het is tenslotte een B&B. “We doen net als in serie één gewoon ons ding en de camera volgt ons.”, aldus de altijd enthousiaste Martien die ook al verklapte dat het chateau geboekt is voor een trouwpartij waar hij ook een woordje zal spreken.

Miljoen kijkers

Chateau Meiland volgt het leven van de familie Meiland/Renkema tijdens de opbouw van hun bed & breakfast in het Franse dorpje Beynac. De Meilandjes werden bekend in 2006, tien ze voor het NPO 1-programma Ik vertrek werden gevolgd. Sinds dit jaar zijn ze bij SBS6 weer op tv te zien. Naar Chateau Meiland kijken wekelijks bijna een miljoen mensen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

We gaan volgend seizoen zelfs de eerste bruiloft in het Chateau zien! 😱❤️👗

Een bericht gedeeld door Shownieuws (@shownieuwssbs6) op

Meer over:

Reageren