Vervolg Dokter Tinus bij SBS6 onzeker

23 januari 2018 11:55 | amusement | Door Televizier

© SBS

De toekomst van Dr. Tinus bij SBS6 is onzeker, tot ongenoegen van hoofdrolspeler Thom Hoffman die maar wat graag door wil met de avonturen van de eigenzinnige arts.

Dokter Tinus is al sinds de start van de reeks in 2012 een hit voor SBS6 op de maandagavond. Gemiddeld kijken wekelijks ruim 1 miljoen mensen naar de belevenissen van de markante dokter en zijn minstens zo merkwaardige patiënten.

Wikt en weegt

Daarom verbaast het Thom Hoffman ook dat SBS nog geen nieuw seizoen heeft besteld van 'zijn' serie. Zo vertelt hij in het radioprogramma 't Word nu laat: "De serie wordt van jong tot oud heel enthousiast bekeken. Het pikante eraan is nu dat we eigenlijk op dit moment niet weten wat er met de serie gaat gebeuren. Men wikt en weegt."

Verhuizing

Hoffman sluit niet uit dat Dokter Tinus aan de concurrent wordt aangeboden als SBS besluit te bedanken: "Ik zal in elk geval blijven knokken dat Tinus zijn verhaal keurig netjes wordt doorverteld en verder verteld voor de 1,5 miljoen kijkers per keer. Naar de kijkers toe vind ik het heel belangrijk dat we het verhaal in elk geval heel mooi kunnen afronden. Waar dat gaat gebeuren? Ik hoop gewoon bij SBS, waar we thuishoren."

Lees ook: SBS stuurt BN'ers in elk geval op pottenbakles

Meer over