Domme pech

Verwondingen nekken deze deelnemer Expeditie Robinson All Stars

3 maart 2022 10:49 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De kleinste misstap al grote gevolgen hebben in Expeditie Robinson: All stars. Op Videoland is te zien hoe een van de veteranen door domme pech ineens de vierde afvaller blijkt. Pas op: spoilers!

Videoland post iedere donderdag voorafgaand aan Expeditie Robinson All Stars de aflevering van komende week. Wie spoilers over het spelverloop wil mijden, kan nu nog stoppen.

Fakkelstrijd

In de vierde aflevering werd het hoog tijd dat kamp Noord revanche nam. De groep had sinds de start nog geen immuniteitsproef gewonnen en moest daardoor vorige week al een expeditielid naar huis stemmen. Ze kregen hun kans tijdens een epische vuuropdracht. De twee kampen moesten op de top van een grote houten toren een fakkel laten ontbranden. 

Zee-egel

De Noorderlingen hadden een voordeeltje: in kamp zuid had het noodlot toegeslagen. Dio was in een onbewaakt moment op een zee-egel gaan staan die zijn voet naar eigen zeggen doorboord had. De rapper had behoorlijk veel pijn en had moeite met bewegen. Toen de Zuiderlingen moesten kiezen wie van hen niet mee zou doen aan de proef was de keus dus snel gemaakt.

'Beterschap!'

De keus was wederom snel gemaakt toen Kamp Zuid de proef verloor en naar de eilandraad moest. Presentatoren Art Rooijakkers en Geraldine Kemper deden hun best om de spanning op te bouwen, maar nog voordat de pot met stemmen was geteld lag voor de hand welk expeditielid er aan moest geloven. Met 6 van de 7 stemmen en een welgemeend 'beterschap, he?' was het expeditie avontuur voorbij voor Dio, die het in 2016 tot de finale wist te schoppen.

'Zoveel strijd'

Dio reageert relatief gelaten op zijn uitschakeling. Gezien zijn verwondingen zit er weinig anders op: "Van alle scenario's die door mijn hoofd gingen waardoor ik deze toffe editie zou mogen verlaten was de zee-egel manier niet de manier. Ik had nog zoveel in me. Zoveel strijd om te geven." Geraldine was onverbiddelijk: "Dio, helaas. Je moet de expeditie verlaten. Je mag gaan."

Meer over