Victor Mids gelooft niets van gave Char en Derek Ogilvie

31 maart 2017 15:52 | amusement | Door Televizier

© Marc Deurloo AVROTROS

Char Margolis en Derek Ogilvie beschikken naar eigen zeggen over een bijzondere gave. Dat is volgens Victor Mids lariekoek. De Mindf*ck-presentator weet zeker dat het een trucje is.

Victor Mids schittert zaterdag in een splinternieuw seizoen Mindf*ck. Daarin haalt hij bijzondere trucs uit met onder anderen Wendy van Dijk, Mark Rutte en Armin van Buuren. Maar Mids kan meer. Zo kan hij Char Margolis en Derek Ogilvie vervangen als ze een weekje ziek zijn. “Alle trucs die Char en Derek gebruiken weet ik overigens vanuit mijn vak te verklaren”, vertelt de Mindf*ck-presentator in de Volkskrant.

Zesde zintuig

Mids gelooft dan ook niet dat Char en Derek over een zesde zintuig beschikken. “Ik kan precies hetzelfde als zij, zonder dat ik een stem hoor of een geest zie. Dus maakt mij dat wel bij voorbaat heel erg sceptisch over hun ‘gave’”, vertelt hij. Toch vindt de presentator het geen probleem dat ze hun shows uitvoeren. Ze bieden troost bij het publiek, en soms is dat al voldoende.

Derek Ogilvie 

Mocht Victor Mids een van de twee mediums moeten vervangen, dan valt hij het liefst in voor Derek. Daar heeft de Mindf*ck-presentator een logische verklaring voor: “Char is alweer op haar retour.” Daar kunnen wij niets tegen inbrengen.

Mindf*ck, wekelijks vanaf zaterdag 1 april, 20.25 uur ● NPO 1

Meer over