Victor Mids met Mindf*ck theaters in

3 maart 2018 09:33 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Mindf*ck wordt een theatershow. Victor Mids heeft een avondvullend programma geschreven gebaseerd op zijn succesvolle tv-show en staat in oktober in Afas Live.

In een interview met De Telegraaf vertelt Victor dat een theatershow één van zijn dromen is en dat hij ook al jaren het verzoek krijgt van fans: "maar we hebben het uitgesteld tot we er echt klaar voor waren. Mindf*ck is heel intensief en we wilden niet zomaar een show neerzetten."

Interactief

Het grote verschil met Victor Mids live en andere magie- en illusionistenacts is volgens Victor dat de zaal actief betrokken wordt in de show: "Dat is een verschil met de shows van bijvoorbeeld Hans Klok waar je vanaf een afstand naar kijkt. Het wordt een interactieve show, het publiek moet zelf echt aan de bak. Zij gaan meemaken hoe het is om gemindf*ckt te worden.”

Geen acteurs

Victor hoopt ook dat hij met de twee shows op 25 en 26 oktober eindelijk korte metten maakt met het hardnekkige gerucht dat hij gebruik maakt van acteurs of dat zijn magische acts geholpen worden door handig camera- en montagewerk: "Die beschuldigingen houden geen stand als het straks jouw gedachten zijn of jouw mobieltje is waarmee ik aan de haal ga”, aldus Mids die belooft dat het hoogtepunt van de show een mindf*ck wordt waar het hele publiek bij betrokken is.

Christmas Show

Victor treedt al jaren op als illusionist tijdens feesten, congressen en bijeenkomsten. Victor Mids live wordt zijn eerste, grote soloshow. Toch heeft hij al een klein beetje kunnen proeven hoe het is voor een overvolle zaal te staan, hij trad op met een publieksact tijdens de Christmas show in het Ziggo dome.

Mindf*ck is vanaf half maart weer te zien op NPO 1. 

Meer over