Victor Reinier schiet Giel Beelen neer voor 1000 euro

22 december 2014 13:26 | amusement | Door Televizier

© Tros

Flikken Maastricht zette een zéér bijzondere belevenis op de veiling van Serious Request. Het leverde maar liefst 1000 euro op voor het goede doel.

Flikken Maastricht won de Gouden Televizier-Ring 2014, maar Victor Reinier en consorten konden niet lang van de prestigieuze prijs genieten. 3FM-dj Lex Uiting nam de award stiekem mee naar huis, om de Ring vervolgens op de Serious Request-veiling te zetten.

Flikken Maastricht

De makers van Flikken Maastricht hebben hard gewerkt om de Gouden Televizier-Ring te winnen, ze kwamen daarom met een tegenvoorstel. “Aangezien jullie de Ring hadden gejat en wij een politieserie zijn, gaan wij zeg maar paintballen tegen jullie. Jullie gaan op de vlucht, Lex en jij… en iedereen die geld overmaakt kan zich aansluiten bij de posse van deze serie en dan ga ik met iedereen die geld daarvoor over heeft, jacht maken met twee paintballpistooltjes op jullie”, vertelde Victor Reinier in de ochtendshow van Giel Beelen. De Gouden Televizier-Ring is inmiddels weer terug bij de eigenaar.

Jacht op Giel en Lex

Sinds de start van de veiling werd er flink op de knallende activiteit geboden. Uiteindelijk leverde de jacht maar liefst 1000 euro op. Victor Reinier kon niet wachten om op de dieven van de Ring te schieten.

Serious Request

Giel Beelen zit voor het eerst sinds lange tijd niet meer in het Glazen Huis. Deze keer maken Coen Swijnenberg, Domien Verschuuren en Gerard Ekdom 144 uur lang radio.

Meer over