Victoria Koblenko bevallen van eerste kindje

Actrice Victoria Koblenko is bevallen van een zoon. Het is het eerste kindje van Koblenko en haar vriend Evgeniy Levchenko. De zoon heeft de naam Kiy gekregen van het stel. 

Victoria, onder andere bekend voor haar rol als Isabelle Kortenaer uit Goede tijden, slechte tijden, is sinds 2015 weer samen met oud-voetballer Evgeniy Levchenko. Tussen 2003 en 2008 hadden de twee ook al een relatie. 

Instagram

De actrice maakte het babynieuws bekend door middel van haar Instagram-account. Daar plaatste ze een foto van Kiy en een toepasselijke tekst, zogenaamd uit de mond van haar pasgeboren zoontje. 

Trots dat ik op papa lijk

"Daar ben ik dan!", 'De llllllang verwachte zoon' zoals m'n moeder zou zeggen", kopt het bericht. "Jaaaaa, hier glimlacht ze wel, maar vooral om de aandacht af te leiden van t kraamverband, lees matras in d'r oma onderbroek. Verder is ze trots dat ik op papa lijk. Al weet ik nu al dat haar temperament in mij dat van hem moeiteloos gaat overtreffen. Oh ja, ik heet trouwens KIY, maar over hoe m'n pa daaraan kwam later meer."

Reageren