Victoria Koblenko gaat Spuiten en Slikken

5 maart 2014 14:05 | amusement | Door Televizier

Victoria Koblenko zal samen met Tim Hofman een nieuw seizoen van BNN’s Spuiten en Slikken presenteren. De actrice is erg enthousiast over haar nieuwe baan.

Via BNN laat Koblenko weten hoe ze over Spuiten en Slikken denkt: “Spuiten en Slikken is een icoon van de Nederlandse tolerantie en ruimdenkendheid geworden. Het is een informatief programma over wat iedereen bezig houdt, maar op een sexy, rock&roll manier. Ik voel me vereerd dat BNN mij heeft gevraagd daar deel van uit te gaan maken”.

De Seksbar

Victoria en Tim zijn de vaste presentatoren, maar ook Geraldine Kemper en Jan Versteegh lopen rond. In de nieuwe rubriek ‘De Seksbar’ brengen zij spraakmakende nieuwsberichten en feiten op het gebied van seks aan de orde.

Andere elementen

Een vast element in het programma blijft het bezoek van een BN’er elke week. Die wordt uitgehoord over zijn seks- en drugsleven. Daarnaast zijn er reportages en wordt Paul, een jongen die van zijn verslaving probeert af te komen, elke week gevolgd door Tim.

Victoria is niet vies van verhalen over seks en drugs. Voor een campagne van Dance4life vertelde ze uitgebreid over haar seksleven.

Bekijk hier de promo van het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken.

Meer over