Victoria Koblenko sexpert van Nederland

14 januari 2016 10:25 | amusement | Door Televizier

Actrice Victoria Koblenko is gekroond tot ‘sexpert’ van de Nationale Sekstest 2016. De voormalig presentatrice van Spuiten en Slikken won woensdag de test met een 8.0. 

Victoria was het beste op de hoogte van alle ins en outs over seks en versloeg hiermee ex-Playboy hoofdredacteur Jan Heemskerk, die als tweede eindigde. Op haar Facebook laat de 35-jarige weten dat ze trots is: ‘’Nou jongens… mochten jullie nog aanvullende vragen hebben, kunnen jullie voortaan niet alleen bij Goedele Liekens terecht, maar ook bij mij.’’ 

IQ-test

Toch had ze liever de IQ-test had gewonnen. "Maar je kan niet alles mee hebben.’’ Haar deelname aan de intelligentietest in 2001 was geen doorslaand succes. Ze behaalde toen slechts een score van 98. 

Afbeelding

De verliezers

Vlogger Monica Geuze bakt er blijkbaar weinig van in bed. Ze eindigde als laatste in de sekstest met een 5,0 en de 18-jarige B-Brave-zanger Dioni Jurado behaalde met zijn kennis slechts een 5,5. Fred van Leer, die zei dat hij liever eet dan dat hij seks heeft, haalde ook een voldoende. Dit gold ook voor Sylvana Simons en Rapper Keizer en Marc de Hond deelden de derde plek.

Sekswerkers en golden oldies

In de studio deden ook vijf publieksvakken mee. De sekswerkers kwamen als beste uit de bus en de golden oldies (de senioren) scoorden het slechtst. 

Kim Holland is trots op haar werknemers.  

Ook de mensen thuis speelden mee. De een met wat meer succes dan de ander.

 

 

Geblinddoekt

De deelnemers kregen vragen over standjes, spermacellen, soa’s en seksspeeltjes. Om de test zo levendig mogelijk te maken mocht Sylvana geblinddoekt op zoek naar het seksspeeltje tussen de hondenspeeltjes en de jonge Dioni keek via een virtual reality-bril naar een pornofilm.

 

 

Meer over