Victoria Koblenko vond 'Lev' geen juiste echtgenoot

Actrice en presentatrice Victoria Koblenko en oud-voetballer Evgeniy 'Lev' Levchenko verwachten in september hun eerste kind. Het koppel is alweer een tijdje bij elkaar, maar dat had Victoria eerst niet gedacht. Ze zag geen goede echtgenoot in de voetballer, vertelt de actrice in gesprek met Jan Magazine

"Hij was een boyfriend voor mij, dit is dus how fucked up you get als je te veel Sex and the City hebt gekeken!", aldus Victoria tegenover Jan Magazine. Ondanks de twijfels over Lev, wist ze wel zeker dat hij de vader van haar kinderen moest worden. "Als ik kinderen wil, had ik altijd in mijn achterhoofd, moeten ze van Lev zijn."

Zeven jaar

Het koppel had in het verleden al eerder een relatie, maar destijds besloten ze uit elkaar te gaan. Na zeven jaar afzonderlijk geleefd te hebben, kwamen Victoria en Evgeniy toch weer bij elkaar. Nu zijn ze sterker dan ooit. 

Echte liefde

"De echte liefde heb ik pas leren kennen toen Lev en ik weer terug bij elkaar kwamen. We hebben er flink in geïnvesteerd om met elkaar te communiceren, ook met een therapeut erbij. In de eerste fase van onze relatie kon ik hem geen dingen vergeven, en mezelf ook niet. Daarin heb ik stappen gemaakt. Onze relatie is niet meer zo krampachtig en veel levendiger."

Emigreren

Victoria werd in 1980 in Oekraïne geboren, maar woont al jaren in Nederland. Volgens de voormalig soapie is de maatschappij veranderd. Ze sluit emigratie dan ook niet uit. "We zijn ons er niet van bewust hoe intolerant we hier zijn. Ik krijg daardoor het gevoel dat we op een kruitvat leven, dat het ieder moment kan exploderen. Voor het eerst sinds ik hier ben, en dat is bijna vijfentwintig jaar, denk ik er serieus over om ergens anders te gaan wonen. Ik had nooit gedacht dat Lev dat een optie zou vinden, maar hij voelt het net zo."

Bekijk hieronder foto's van de zwangere Victoria.

Reageren