Overzicht

Waar en wanneer kun je de BOOS-aflevering over The Voice of Holland bekijken?

18 januari 2022 14:43 | amusement | Door Judith Regeling

© BrunoPress
Sinds afgelopen zaterdag het nieuws over The Voice of Holland naar buitenkwam, gonst het van de geruchten en verhalen. Maar wie is er nu echt betrokken en over welke aanklachten hebben we het? Komende donderdag vertelt Tim Hofman er alles over in zijn nieuwste BOOS-video.

Hieronder vind je waar en wanneer je de uitzending van BOOS over The Voice of Holland online kunt bekijken.

The Voice of Holland

Er ging afgelopen zaterdag een schok door Nederland toen RTL The Voice of Holland per direct van de buis haalde na aantijgingen van het BNNVARA-programma BOOS. Na gedegen onderzoek blijkt er al jaren sprake van machtsmisbruik en seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van de populaire talentenjacht. 

Mis het niet: Kijk de aflevering van BOOS in de TVgids app 

Jeroen Rietbergen

Sindsdien ging het hard: Jeroen Rietbergen bekende later die dag dat hij inderdaad 'contact van seksuele aard heeft gehad' met meerdere vrouwen die betrokken waren bij het programma. Ook ligt er inmiddels een aangifte tegen Ali B, die op zijn beurt alles ontkent.

Uitzending BOOS

Wat er nu precies is gebeurd en wie er door de 'meer dan 40 slachtoffers' wordt of worden aangewezen als (vermeende) dader(s), horen we in de video van BOOS. Deze video zal vanaf donderdag 20 januari om 16.00 uur te zien zijn op het YouTube-kanaal van Tim Hofmans BOOS, op TVgids.nl en in TVgids.nl app.

Meer over