'Braver tintje'

Video: Dit kunnen kijkers verwachten van het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes

4 juli 2023 21:39 | amusement | Door Tessa Kok

© Screenshot RTL Boulevard
Onlangs werd bekend dat De Roelvinkjes terugkomen met een realityserie. De serie met Dave, Donny en Dries Roelvink zal te zien zijn op Videoland, naar verwachting in het najaar. In een interview met RTL Boulevard vertelt de familie alvast meer over wat kijkers kunnen verwachten.

Terug naar het begin

Dries en zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny waren in 2015 voor het eerst te zien met De Roelvinkjes. Daarna maakten Dave en Donny een aantal spin-off programma's. In 2018 en 2019 was de familie te zien op SBS6 met De Roelvinkjes: Effe Geen Cent te makken en De Roelvinkjes: Passen op de Winkel. Ze keren nu terug met de realityserie waarmee het allemaal begon.

Braver tintje

''Ik denk dat je in deze serie vooral gaat zien hoe ik en Donny zich ontplooid hebben van jongetjes naar mannen'', laat Dave erover uit. ''Van hun kun je hele spectaculaire dingen verwachten, en mij zie je daarnaar kijken met een prachtig glaasje wijn'', vult Dries aan.

''We hebben natuurlijk wel een heel ander leven gekregen. Toen ik 17 jaar was, ging het vooral om het uitgaansleven en was ik vrijgezel. Ik heb nu een gezin en verantwoordelijkheden'', zegt Dave tegen RTL Boulevard. ''Het heeft een iets braver tintje maar er gebeurt genoeg gekkigheid, geloof me'', belooft Dave.

Hieronder is het interview met de familie Roelvink te zien.

Meer over