'Nieuwe traditie'

Videoland gaat ook liveconcerten en evenementen uitzenden

3 juni 2022 15:08 | amusement | Door Esther Hut

© ANP / Paul Bergen

We konden bij Videoland al terecht voor veel realityseries, tv-programma’s, films en documentaires, maar nu wordt het aanbod nog verder uitgebreid.  

De streamingsdienst gaat namelijk ook grote Nederlandse concerten live uitzenden, zodat je gewoon vanaf de bank kunt meekijken. Het eerste concert is binnenkort al te zien en dat is Groot met een zachte G van Guus Meeuwis op 11 juni, live vanuit het Philips Stadion in Eindhoven.

Nieuwe traditie

“We blijven pionieren bij Videoland, zo kijken we altijd naar nieuwe proposities en functionaliteiten. Naast onze originals en internationale content kun je onze zenders live-, terug- en vooruitkijken. Daar voegen we nu ook live concerten en evenementen aan toe. Vanaf de eerste rij geniet je van de populairste live events,” zegt Ellen van den Berghe, Head of Content bij Videoland. “We starten met ‘Groots met een zachte G’, dit is al vele jaren een begrip, en er gaan nog veel meer events volgen. Wij gaan met deze registraties en live concerten bij Videoland bouwen aan een mooie nieuwe traditie.”

Voetbalwedstrijden

Ook sportevenementen zoals de 24 Uur van Le Mans en de voetbalwedstrijden in de UEFA Champions League en Extreme E Championship zijn binnenkort live te zien bij Videoland.

Alle concerten en evenementen kunnen alleen exclusief door Videoland-abonnees worden bekeken.

Meer over