Videoland-kijkers weten al wie dood gaat in GTST-cliff

30 juni 2016 14:33 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland

Vrijdag 1 juli 2016 is het weer tijd voor de jaarlijkse cliffhanger van GTST. Maar Videoland-abonnees kunnen de cliff al sinds dinsdag 28 juni zien en weten dus nu al wie er het loodje legt.

Dat betekent natuurlijk fantastisch nieuws voor de Videoland-abonnees en de gebruikers van de app die de de ontknoping donderdag 30 juni  in de Meerdijk-app zien. Maar voor de fans die de cliffhanger vrijdag 1 juli pas zien, is te hopen dat er niets uitlekt. 

Trouwerij?

We weten dat de bruiloft van Bing en Nina op het programma staat in de cliff, maar een huwelijk en een cliffhanger zijn nog nooit een goede combinatie geweest in Goede tijden, slechte tijden. "Ik mocht weer een heel mooie bruidsjurk dragen," vertelt Marly van der Velden die Nina speelt. "Maar of dat ook betekent dat Nina en Bing daadwerkelijk gaan trouwen?"

Stop de bruiloft!

Op Thailand ontdekten Noud en Nina namelijk dat ze meer voor elkaar voelen dan vriendschap alleen. Noud rent op de grote dag wanhopig naar de trouwlocatie om te voorkomen dat het bruidspaar hun ja-woord kan geeft, maar de vraag is natuurlijk of hij op tijd is. 

Vijf potentiële slachtoffers

Maar de allergrootste vraag voor de cliff is wie er vrijdag doodgaat. Er staan vijf mensen op de nominatielijst om nog dit jaar de pijp uit te gaan. Dat zijn Anna (Barbara Sloesen), Job (Jord Knotter), Sam (Stijn Fransen), Rover (Buddy Vedder) en Sjoerd (Guido Spek). Maar wie heeft de grootste kans om de zomercliff te overleven en voor wie ziet het er het slechtst uit?

Overlevingskansen Job en Anna

Job is natuurlijk een ware soaphunk en soaphunks zijn zeldzaam, dus daar ga je zuinig mee om. Maar hij zou ook weleens gewond kunnen raken zodat de schrijvers de prille relatie tussen hem en Anna kunnen testen. Anna kent op haar beurt zoveel mensen in Meerdijk en is het laatste niet-heteroseksuele personage dat het onwaarschijnlijk lijkt dat juist zij het loodje legt.

Vooruitzicht Sjoerd

Ook voor Sjoerd ziet het er redelijk goed uit, want hij is een sleutelfiguur in de voogdijzaak rondom Teddy. Het zou allemaal wel heel makkelijk worden als hij uit beeld verdwijnt. Bovendien houdt Anton dan helemaal geen familie meer over als Sjoerd overlijdt.

Sam en Rover

Voor broer en zus Dekker ziet het er een stuk minder rooskleurig uit. Rover maakt momenteel niet zoveel spannends mee en ook Sam heeft niet veel meer om handen als Sil en Amy naar Utrecht vertrekken. Met wie moet ze dan om Sils hart vechten?

Sacha

De preview doet vermoeden dat Sacha de cliffhanger niet overleeft. Anna, Job, Sam, Rover en Sjoerd lijken namelijk alle vijf in het busje te zitten op het moment dat de caravan ontspoort en ontploft. Bovendien zien wij Sacha nog nergens voorbijkomen in de preview.

Meer over