De rangers komen weer samen

Videoland komt aanstaande zomer met reünie van ZOOP

7 juni 2023 10:53 | amusement | Door Tessa Kok

© ANP Kippa / Marcel Hemelrij

ZOOP was een populaire Nederlandse jeugd-soapserie, die tussen 2004 en 2006 op televisie te bewonderen was. Op basis van deze populaire serie werden er ook drie films gemaakt, die goed in de smaak vielen bij fans. Voor de fans van de soapserie is er goed nieuws, want Videoland heeft bekendgemaakt dat er een reünie van de rangers aankomt aankomende zomer!

Vanochtend verschenen er op het Instagramaccount van Videoland beelden uit Ouwehands Dierenpark, waar de bekende jeugdserie zich grotendeels afspeelde destijds. Op de beelden die Videoland deelt, is onder meer de Beestenbus van Ouwehands Dierenpark te zien. 

In spanning

De streamingdienst houdt de mensen nog even in spanning. ''Later meer...'', wordt er bij de post geschreven. Fans van ZOOP weten het zo goed als zeker, want onder de post van de streamingdienst reageren zij er al helemaal op los met berichten over ZOOP. 

Update

Inmiddels heeft de streamingdienst met nieuwe beelden bekendgemaakt dat er een reünie zit aan te komen. ''Na twintig jaar komen de rangers weer samen voor ZOOP: de reünie! Deze zomer te zien'', schrijft Videoland bij het laatste bericht.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Film

Eerder werd al bekendgemaakt dat er gewerkt wordt aan een vierde film. ZOOP-schrijver en acteur Jon Karthaus deelde daarover dat hij bezig is met een verhaallijn voor ZOOP in Australië.  

ZOOP: De reunië

De hoofdrollen van de bekende jeugd-soapserie werden gespeeld door Jon Karthaus, Monique van der Werff, Juliette van Ardenne, Vivienne van den Assem, Nicolette van Dam, Patrick Martens en Ewout Genemans.

In ZOOP: De Reünie blikken castleden terug op hun unieke tijd als jonge acteurs. In een prachtige avondsetting in de dierentuin delen ze hun meest dierbare herinneringen, kijken ze terug op de gekte die ontstond door de serie, de boost die ZOOP gaf aan hun carrières en de begindagen van hun speciale vriendschap. Bovendien gaan de acteurs terug in de tijd met scripts van iconische scènes uit de serie en de ZOOP films.

Kijkers krijgen via de reünie nooit eerder vertoond eigen materiaal van de acteurs ten tijde van de opnames te zien, hoe hecht ze waren, hoe ze samenleefden in een klein hotel en hoe het eraan toeging achter de schermen. Daarnaast wordt duidelijk in de eenmalige aflevering hoe een aantal castleden moeite had met de plotselinge bekendheid en wat voor impact dat op hen heeft gehad. 

Meer over