Met senioren

Videoland komt met spin-off van De Bachelor

10 mei 2024 10:23 | amusement | Door Tessa Kok

© Jasper Suyk
Binnenkort komt Videoland met een spin-off van De Bachelor, speciaal gericht op senioren. Na De Bachelor en De Bachelorette zal binnenkort De Golden Bachelor te zien zijn op de streamingdienst. Dat maakte RTL vrijdag bekend.

Spin-off voor senioren

In de Golden Bachelor krijgen 65-plussers de kans om de ware liefde te vinden. Meerdere single vrouwen reizen af naar een bestemming om te daten met een 'Golden Bachelor'.

Iedere aflevering bepaalt De Bachelor welke vrouw er naar huis gaat. Het is de bedoeling dat er aan het einde van het avontuur één vrouw overblijft, met wie de bachelor een romantische toekomst voor zich ziet.

De Bachelor

Op Videoland is momenteel het huidige seizoen van De Bachelor te streamen. En deze editie had een verrassing in petto, want er was niet één Bachelor, maar twee. Rien en Paul zijn in dit seizoen op zoek naar de ware liefde. Inmiddels heeft Rien zijn laatste roos al uitgedeeld aan deelneemster Femke. Paul moet nog kiezen tussen twee overgebleven vrouwen. Volgende week donderdag is de finale op de streamingdienst te zien. 

Eerder zochten ook BN'ers Thomas van der Vlugt en Tony Junior naar de ware liefde in De Bachelor. Sylvia Geersen en Gaby Blaaser deden mee aan De Bachelorette.

Het is nog niet bekend wanneer de Golden Bachelor op Videoland te zien is.

Meer over