Videosnack: Jiminy Glick interviewt Jerry Seinfeld

8 juli 2016 15:36 | amusement | Door Televizier

Jerry Seinfeld heeft al talloze interviews gegeven tijdens zijn lange loopbaan, maar de komiek heeft altijd een zware dobber aan sterreporter Jiminy Glick.

Arrogant

De meer dan goedgevulde Jiminy is van nature vrolijk, opgewekt en iets te blij met zichzelf. Hij vindt zich de belangrijkste persoon in elk interview dat hij doet, waardoor hij nogal neerbuigend en arrogant doet naar de gasten.

Saai

Zo krijgt ook Jerry Seinfeld er van langs. De twee troffen elkaar eens voor een interview in 2000. Destijds was Jiminy verbaasd over Jerry's succes, hij had immers een imago dat vooral grijze saaiheid uitstraalde. Seinfeld was beleefd genoeg niet weg te lopen en stemde 16 jaar later ook weer in voor een vervolginterview. Maar de sfeer is niet bepaald beter geworden. 

Martin Short

Glick is uiteraard niet echt, maar een typetje van acteur Martin Short. De 66-jarige komische Canadees hijst zichzelf in een dikmaakpak en gaat uren in de makeup om in Jiminy te veranderen. De pompeuze talkshow host is Shorts' favoriete typetje, omdat hij graag "morons with power" mag spelen. Voor zijn nieuwe NBC-show Maya & Marty haalt hij Glick dan ook maar wat graag van stal.

Meer over