Videosnack: Red Hot Chili Peppers doen shirtless Carpool Karaoke

James Corden is van alle markten thuis, zo presenteerde hij afgelopen zondag het Amerikaanse musicalgala de Tony Awards en deze week zit hij alweer in de auto voor een nieuwe Carpool Karaoke met de Red Hot Chili Peppers.

Worstelen

Het bleek een hele afwisselende aflevering. Uiteraard werden bekende hits van de band gezongen zoals Californication en Under the bridge, maar de Peppers gaven ook een voorproefje van hun nieuwe single Heemy Lheemey. Er bleek zelfs zoveel chemie tussen James en voorman Anthony Kiedis te zijn dat ze spontaan besloten te stoppen om een potje te worstelen op iemands gazon. 

Holland rocks

Eenmaal terug in de auto wilde Corden van de groep weten wat hun meest rock 'n roll ervaring was. Verrassend genoeg kwam Nederland als winnaar uit de bus. Bassist Flea herinnerde zich dat hij jaren geleden tijdens een festival in het publiek zag hoe twee mannen elkaar met hun eigen beenprotheses te lijf gingen. Een van de benen droeg zelfs nog een schoen.

Naakt

De Red Hot Chili Peppers staan er om bekend vaak zonder al teveel kleding op te treden. Volgens Anthony Kiedis voelt shirtless zijn een stuk natuurlijker. Al snel zaten Kiedis, Flea en Corden in hun blote bast. En het bleef nog lang onrustig in de straten van LA.

Reageren