Vier feestelijke uitzendingen van Life 4 You

December is ook de feestmaand voor Carlo Boszhard en Irene Moors. Deze maand presenteert het duo vier feestelijke uitzendingen van Life 4 You.

In de komende uitzending is het al volop winter bij Life 4 You. Zowel Glennis Grace als Nick & Simon brengen prachtige kerstliedjes ten gehore. Glennis zingt ‘Mijn Allermooiste Kerst’ en ‘Best time of the year’ wordt gezongen door het Volendamse duo. 

The Voice-gasten

Op zondag 15 december zijn de finalisten en juryleden van The Voice of Holland te gast. Die zijn ongetwijfeld al behoorlijk zenuwachtig want op 20 december is namelijk de grote finale.

Georgina Verbaan

De week erna (22 december) is het weer volop kerstliedjes zingen in de studio. Georgina Verbaan zingt haar oude kersthit ‘This Christmas’ en ook de winnaar van The Voice is te gast.

Bloopers

Carlo en Irene sluiten het jaar af met bloopers uit Goede Tijden Slechte Tijden en Divorce. Het wordt ongetwijfeld lachen met acteurs Beau Schneider, Ruud Feltkamp en Dirk Zeelenberg. Uiteraard schakelt kok Sandra Ysbrandy de gasten een heerlijke (kerst)maaltijd voor.

Glennis 

“Het jaar wordt in Carlo & Irene: Life 4 You afgesloten door Glennis Grace met het nummer ‘New Year’s Eve’”, aldus RTL 4. Life 4 You is elke zondag te zien om 17.25 uur.

Reageren