Met nog vier bekende moeders

Karin Bloemen doet mee aan nieuw seizoen Vier Handen Op Een Buik

19 november 2020 15:09 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
BNNVARA maakt een nieuw seizoen Vier handen op één buik, waarin bekende vrouwen aanstaande tienermoeders bijstaan en een handje op weg helpen. Karin Bloemen maakt deze reeks haar debuut. 

Vier handen op één buik is sinds 2016 te zien bij BNNVARA en zorgt vaak voor ophef omdat de tienermama's vaak geen idee hebben wat hen te wachten staat en daardoor ook amper zijn voorbereid op hun nieuwe rol. 

Nieuwkomers

Karin Bloemen maakt haar debuut in het programma, maar de inmiddels zestigjarige theaterdiva is alles behalve een groentje op opvoedkundig gebied. Naast haar twee dochters nam ze ook de zorg voor haar neefje op zich toen haar zus overleed. Ook Heleen van Royen maakt haar opwachting in de show, evenals Bibi Breijman die eind 2018 moeder werd van dochtertje Teddy. Heleen mag het spits afbijten als ze tienermama-in-spé Desteny bijstaat.

Tatum & Soundos

Naast de drie nieuwkomers maken ook Tatum Dagelet en Soundos el Ahmadi hun comeback. Waar Soundos in 2016 al eens meedeed, was Tatum in 2014, 2016, 2017 en 2018 steun en toeverlaat van meisjes die op het punt stonden mama te worden.

Vier handen op een buik is te zien vanaf dinsdag 1 december om 20.25 uur op NPO 3

Meer over