Vierde coach The Voice Kids op komst

19 April 2017 13:28 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Er komt een vierde coach voor The voice kids die naast Ali B, Ilse DeLange en Marco Borsato komt te zitten. De nieuweling wordt vrijdag in de finale bekend gemaakt.

Bij de volwassen The voice is er sprake van een flink verloop, maar bij The voice kids zijn Ali B, Ilse DeLange en Marco Borsato zijn niet weg te slaan uit de draaiende stoelen. Daarom komt er nu een coach bij, terwijl er niemand weggaat.

Vier teams

Volgens RTL vinden Ali, Ilse en Marco deze coach 'een echte muzikale toevoeging binnen hun speelveld.' Het betekent ook dat de kinderen in de toekomst kunnen kiezen uit vier teams. De nieuwe coach van The voice kids wordt vrijdagavond in de live finale bekend gemaakt.

10.000 euro

In de finale van The voice kids staan dit jaar: Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) Alle talenten zingen een solo-nummer en daarna nog een nummer met hun teamgenootje en coach. Hierna valt er per team één talent af. De overgebleven talenten zingen alle drie nog een nummer. Daarna wordt de winnaar van The Voice Kids 2017 en gaat met een bokaal én een studiebeurs van € 10.000 naar huis?

Hoe gaat het met de vorige winnaars?

Meer over