Films, Netflix en tv

Vijf originele kijktips voor Valentijnsdag

14 februari 2019 14:20 | amusement | Door Televizier

© Forgetting Sarah Marshall | Universal Pictures
Het is de meest roze dag van het jaar: Valentijnsdag! Mocht je nu geen date hebben in een chic restaurant en ook niet thuiskomen in een kamer vol hartjesballonnen, rozenblaadjes en champagne, dan weten wij wel wat je moet doen. Nee, niet Pretty Woman of Notting Hill. Het is tijd voor iets nieuws.

Isn't it romantic

Het leven is geen romantische komedie. Dat weten we allemaal. Maar wat als je wakker wordt en het er toch wel verdacht veel op lijkt? Dat overkomt de cynische architect Natalie (Rebel Wilson). Wat er daarna gebeurt, kun je wel raden. Maar juist omdat het zo vet wordt aangezet, is dat grote appartement, die gay best friend en de liefdesdriehoek met een knappe vreemdeling ineens best leuk. Dating Around

Als je dan toch geen date hebt geregeld op Valentijnsdag kun je net zo goed naar andere mensen kijken die het wel voor elkaar hebben gekregen. En nee, dan bedoelen we niet de zoveelste herhaling van First Dates, maar de gloednieuwe datingshow Dating Around op Netflix! In deze show gaat één vrijgezel op vijf verschillende dates en na afloop kiest hij of zij een favoriet die mee mag op date twee. Zo heb je dankzij die cliffhanger toch nog een beetje een filmgevoel.


Forgetting Sarah Marshall

Als je een gebroken hart hebt, is dit een film waar je wel mee kan. En zo niet, dan ook. Forgetting Sarah Marshall begint met de meest ongemakkelijke dumpscène ooit en wat volgt zijn emmers met tranen van Jason Segel, die hoofdpersoon Peter speelt. Maar wie vrolijkt niet op van Russell Brand als egoïstische rokster, Jonah Hill als zijn onderdanige fan of Paul Rudd die 'niet zo gelooft in leeftijd'? En als je klaar bent, ga je gewoon door met het vervolg Get him to the Greek


Sex Education

Deze Netflix-serie is een hit. En dat schijnt meer redenen te hebben dan alleen het woord 'sex' in de titel. Het gaat over tiener Otis die een sekstherapeut als moeder heeft (Gillian Anderson, jeweetwel, van The X-files) en daarom therapiesessies op school geeft. Best een clichématig tienergebeuren zou je denken, maar dat is het dus niet. Het is grappig en origineel. Het tweede seizoen is in de maak, dus kijk het snel voor je achterloopt.


Temptation Island

Ja hoor, er staat een nieuw seizoen voor je klaar! En de eerste aflevering begint gewoon op deze mooie Valentijnsdag. Want er is niets leuker dan kijken hoe andere stellen hun gelukkige relatie aan de wilgen hangen voor een avontuurtje. Wie vallen voor de charmes van der verleiders? Zou er weer een Tim en Deborahtje zijn? Bereid je voor op stomende lichamen en hete interacties. Het is weer begonnen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island! 😱🔥#vanaf14februari #temptationisland2019

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Kijklijst

Isn't it romantic - Netflix
Dating around - Netflix
Forgetting Sarah Marshall - Netflix, Pathé Thuis
Sex Education - Netflix
Temptation Island - Videoland en om 20:30 uur bij RTL 5

Meer over