Vijf Surpriseshows voor Beau en Henny

SBS 6 gaat vijf afleveringen van de Surpriseshow uitzenden. De show vol verrassingen met Beau van Erven Dorens en Henny Huisman start op 31 augustus.

Na alle commotie rondom het nieuwe programma was het onduidelijk of van Beau van Erven Dorens de Surpriseshow wel zou gaan presenteren. De toekomst van de show hing even aan een zijden draadje, maar de presentator zag het licht en heeft weer zin in het project. 

Kritiek

Beau werd verweten dat hij de Surpriseshow van Henny Huisman zou stelen. De kritiek is volgens hem onterecht, zo verklapte hij gisteren in de ochtendshow van Giel Beelen dat Henny Huisman wel degelijk een rol gaat spelen in het nieuwe SBS 6-programma. Maar door alle negatieve berichten gaf de presentator aan dat hij absoluut geen meer zin had om de show te gaan maken. 

Beau en Henny

Na een goede nachtrust is Beau weer bedaard. Giel belde hem vanochtend opnieuw op en de presentator zegt uit te kijken naar het avontuur. Ook Henny staat te trappelen. “Ik heb er veel zin in”, vertelt Henny aan Shownieuws. “Beau had beter meteen kunnen zeggen: Henny doet ook mee. Want dankzij hem heb ik deze klus te pakken.’’ 

De comeback van Henny Huisman op de Nederlandse televisie is voor Beau een droom die uitkomt.

En er is nog meer goed nieuws: de zieke Henny Huisman is helemaal 'schoon' verklaard.

Reageren