Wekelijks te zien

Vijfde seizoen van afvalprogramma Obese start 2 september bij RTL

12 augustus 2020 16:57 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wiliam Rutten
RTL heeft een startdatum voor het vijfde seizoen van Obese geprikt. Het afvalprogramma is vanaf 2 september te zien met Angela Groothuizen als presentatrice.

"Ik maak wederom een diepe buiging voor alle deelnemers, want hun doel is niet alleen afvallen", zegt Groothuizen. "Zij gaan in acht maanden tijd ook een innerlijke strijd aan. Met het team van professionals proberen we erachter te komen waar die etenslust vandaan komt. Het was voor hen, maar zeker ook voor mij een leerzaam traject."

Bijdrage

Ook personal trainer Roberto Da Costa, psychologe Hilde Jans en voedingsdeskundige Lisa Steltenpool leveren weer een bijdrage aan Obese. Zij staan de kandidaten, net als presentatrice Angela Groothuizen, bij met hun expertise in de reis en strijd tegen de kilo’s.

Eric

In de eerste aflevering is te zien hoe Eric de afvalrace tot een goed einde probeert te brengen. De Rotterdammer maakt in het dagelijks leven films, maar daardoor verliest hij de regie over zijn eigen leven. Zijn vrouw wil dat hij actie onderneemt om van zijn kilo's af te komen. Ze dreigt daarbij zelfs met een scheiding.

Obese is vanaf woensdag 2 september wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer over