Vijfde seizoen voor Maestro

24 januari 2018 10:00 | amusement | Door Televizier

© AVROTROS, Daniel J. Ashes

Het NPO 1-programma Maestro keert terug voor een vijfde seizoen. Dat maakte presentator Frits Sissing zojuist bekend. “Die beslissing is net officieel genomen. Fantastisch natuurlijk"

Presentator Frits Sissing was te gast in de Radio 10-ochtendshow van Lex Gaarthuis en kwam daar met het heugelijke nieuws.

Wie is de mol?

Het muzikale programma is een grote hit waardoor veel bekende Nederlanders zich vrijwillig kandidaat stellen. Ook Frits Sissing heeft dat gemerkt. "Ja, ze vallen over elkaar heen. Dat was een aantal jaar geleden wel anders. Maar als ik tegenwoordig aan iemand vraag welk programma ze absoluut nog een keer willen doen dan is het vaak niet meer Wie is de mol? maar Maestro."

Paul Witteman

Enkele BN’ers die een open sollicitatie hebben gedaan zijn FvD-voorman Thierry Baudet en GTST-acteur Ferri Somogyi. Maar Frits ziet graag Paul Witteman verschijnen in de show. “Hij weet natuurlijk ontzettend veel over klassieke muziek. Het zou fantastisch zijn om hem op de bok te zien. Maar ik weet niet of hij dat zou willen.”

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen op de buis komt.

Meer over