Viktor Brand in Wie Is De Mol?

Wie Is De Mol? is niet alleen een raadselachtig programma, ook de bekendmaking van de kandidaten verloopt uitermate geheimzinnig.

Viktor Brand is derde bevestigde kandidaat van een nieuw seizoen Wie Is De Mol?. De SBS 6-presentator mocht zijn deelname vanochtend in de ochtendshow van Giel Beelen bekendmaken.

Viktor Brand

Viktor Brand was middels een vervormde stem in de uitzending te horen. Hij zou zich onthullen wanneer Giel Beelen vier vragen had gesteld die hij met ja kon beantwoorden. Het vragenrondje duurde niet al te lang, de Hoeveel Ben Je Waard?-presentator moest zich al na enkele vragen bekendmaken. Viktor vindt het heerlijk dat hij eindelijk mag zeggen dat hij aan Wie Is De Mol? deelneemt.

Sri Lanka

Giel Beelen vroeg aan Viktor Brand of hij dit jaar in Sri Lanka is geweest, Wie Is De Mol?-presentator Art Rooijakkers is namelijk ook al op het eiland gezien. De SBS 6-presentator beantwoordde de vraag met 'ja', waarna Giel Beelen concludeerde dat Wie Is De Mol? dit seizoen in Aziatische land is opgenomen. Avrotros heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Wie Is De Mol?

Vorige week onthulde Rik van Westelaken dat ook hij deelneemt aan het populaire programma Wie Is De Mol?. Direct na zijn bekendmaking vertelde de nieuwslezer dat hij de tweede kandidaat tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2014 zou onthullen. De NOS-presentator kwam zijn belofte na, via Instagram liet hij weten dat Marlijn Weerdenburg deelneemt aan Wie Is De Mol?.

Reageren