Ook al is 'ie amper in beeld

Viktor Verhulst vindt presentatie Love Island geen gratis vakantie

26 juni 2019 16:32 | amusement | Door Jef Willemsen

© Instagram Viktor Verhulst
Vlaamse Love island-kijkers vinden presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood wel érg weinig in beeld tijdens het programma. Viktor zoekt de media op om tekst en uitleg te geven.

Nu Love island ruim een maand dagelijks in Nederland en Vlaanderen te zien is, valt op dat de bijdrages van het presentatiekoppel minimaal zijn. Alleen bij slecht nieuws verschijnt het stel voor de camera.

"Vakantie"

In een interview met Het Nieuwsblad gaat de 24-jarige Verhulst in op het verwijt dat de presentatieklus vooral een snoepreisje zou zijn. Een gerucht dat hij zelf onbedoeld de wereld in hielp door op Instagram een foto met Holly te posten met als bijschrift "vakantie". Het tegendeel is echter waar, zo zweert Viktor.

Achter de schermen

Achter de schermen laat hij zich ook gelden: "Ik woon de vergaderingen bij omdat ik een goede visie op het programma heb. Ik ben 24, ik heb het profiel van de kijker van Love island en maak ook filmpjes voor mijn vlog." Toch kan Viktor niet ontkennen dat er zwaardere banen zijn. 

Format

In een reactie laat de Belgische zender VIER weten dat Viktor en Holly geen blaam treft: het feit dat ze weinig te zien zijn is juist onderdeel van het format van de realityreeks: "Het is niet de bedoeling dat de hosts elke dag in de villa rondhangen, het is belangrijk dat de deelnemers niet uit hun bubbel gehaald worden."

En Viktor komt de dag wel door.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Bezoek 😍! Love you!!! @gertverhulst @jamescooke1984 ❤️🌴

Een bericht gedeeld door Viktor Verhulst (@viktorverhulst) op

Meer over