Vincent Vianen eerste afvaller Wie Is De Mol 2017

Vincent Vianen heeft de eerste aflevering van Wie is de Mol? niet overleefd. De choreograaf dacht hoog en droog te zitten, maar moest uiteindelijk toch het veld ruimen.

Vincent begon zijn avontuur in Portland prima, zo deelde hij een slaapkamer met Yvonne Coldeweijer waardoor hij naar eigen zeggen weinig slaap kreeg, terwijl zij verklaarde het erg leuk te hebben gehad. Ook was hij één van de vier kandidaten die een helicoptervlucht boven het gebied mocht maken. Tijdens de tocht ontdekten ze vier vrijstellingen die ze ook nog eens besloten te verzwijgen voor de overige zes. Het leek slimme strategie.

Bioscoop

Cliché maar waar: niets is wat het leek. De vrijstellingen vormden de aanzet tot de ontknoping van de aflevering in de bioscoop waar de overige zes kandidaten te horen kregen dat de vrijstellingen er waren. En erger nog: de bioscoopbezoekers moesten één vrijstelling opheffen. Hierdoor was het einde verhaal voor Vincent.

Domper

En da's best wel een domper voor Vianen die zichzelf een bofkont noemde omdat hij mee mocht doen. Ter voorbereiding had hij diverse seizoenen gekeken en zichzelf al helemaal in het spel geplaatst. Het bleek een kort potje.

Ook Yvonne gaat haar kamergenoot missen.

 

Lees ook: Onze samenvatting van aflevering 1 (verklapt Sanne nou dat ze de Mol is?)

Meer over:

Reageren