ONS Vlaardingen

Vlaardingen wil Bassie en Adriaan-pretpark

9 november 2018 09:51 | amusement | Door Irma Tomas

© Mountain Road
De politieke partij ONS Vlaardingen werkt aan plannen voor een Bassie en Adriaan-pretpark om Vlaardingen op de kaart te zetten. Bovendien woont clown Bassie in het Zuid-Hollandse plaatsje.

Een plek voor het nog te bouwen pretpark over de acrobaat en de clown heeft ONS Vlaardingen al gevonden. Het moet komen op het Shellpark. Ooit was daar een sportcomplex in gebruik, maar dat is al dicht sinds 2008.

Goedkope attracties

Raadslid Tim Thiel ziet het helemaal zitten. In de Telegraaf vertelt hij: “Je maakt een paar poppen geïnspireerd op de tekeningen uit de stripboeken van Bassie en Adriaan. In België tik je wat goedkope attracties op de kop. Het prachtige gebouw wat nog op het terrein staat, kan dienen als restaurant en de inpandige gymzaal als circustent. Het belangrijkste is een goed thema, en dat hebben we.” De partij gaat nu op zoek naar investeerders om het park zo snel mogelijk op poten te krijgen.

YouTube-kanaal

Een Bassie en Adriaan-pretpark is op zich geen slecht idee, het duo is nog steeds hartstikke populair. De video's op hun eigen YouTube-kanaal werden al meer dan 50 miljoen keer bekeken.

Meer over