Volendammers verbazen zich over Cuba in Nick en Simon: The Caribbean Dream

Nick, Simon en Kees blijven zich in The Caribbean Dream verbazen over Cuba en zijn gebruiken. Zo roept het zogenaamde bonnenboekje dat ze nodig hebben bij de dagelijkse boodschappen veel vragen op.

Op verzoek van Simon besluiten de Volendamse vrienden hun luxe hotel te verruilen voor een Cubaanse bed & breakfast. Nick noemt dit 'voor de volledige Cubaanse experience gaan'. Gelukkig is Simon weer helemaal beter. In de vorige aflevering werd hij geveld door ziekte.

Plassende chihuahua

Of Kees daar net zo over denkt valt nog te bezien. Hij heeft namelijk een wel heel bijzondere kennismaking met de chihuahua van de eigenaar. De kleine hond plast hem helemaal onder. Lang kan Kees zich daar niet over opwinden, want de heren proberen een televisieoptreden te versieren in de show van de 'Oprah Winfrey van Cuba'. Dat blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan.

The Caribbean Dream

The Caribbean Dream is de derde in een reeks muzikale ontdekkingsreizen van het populaire Volendamse duo. Eerder reisden ze al door de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Jamaica

Na Cuba zullen Nick, Simon en Kees ook nog Jamaica aandoen, waar de muzikale vrienden zich willen laten inspireren door reggae en dancehall. 'We vielen tijdens onze reis van de ene verbazing in de andere en ik ben weer heel dankbaar dat ik het heb mogen meemaken', vertelde Nick onlangs in Boulevard.

Nick en Simon: The Caribbean Dream, woensdag 22 januari 2014 om 20.25 uur op Nederland 3.

Reageren