Omgegooid

Volgende afleveringen van Weet Ik Veel zien er anders uit

19 januari 2024 10:16 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

Het nieuwe seizoen van Weet Ik Veel is op dit moment in volle gang en hoewel de quiz al jaren hetzelfde format heeft worden er vanaf dit weekend toch een paar nieuwe elementen toegevoegd aan het programma.

Het zou het spel nog spannender moeten maken.

Weet Ik Veel

Vanaf de derde aflevering, die zaterdag 20 januari te zien zal zijn, nemen er drie docenten plaats in de studio. De BN’ers en de studenten gaan het dus opnemen tegen docenten. Wie weet er nu het meest? Maar de docenten zitten er ook om extra kennis toe te voegen aan het programma.

Daarnaast is het onderdeel ‘overhoring’ aan het format toegevoegd. Hierin krijgt een willekeurige student uit de studio de kans om extra geld te winnen. De deelnemer moet in één minuut zoveel mogelijk goede antwoorden geven op vliegensvlugge vragen, ieder goed antwoord is goed voor tien euro cash.

Deelnemers

De vips die het dit weekend gaan opnemen tegen de docenten en studenten zijn oud GTST-acteur Hamza Othman, presentatrice Veronica van Hoogdalem en presentator Thomas van Luyn. Uiteraard is de presentatie in handen van Beau van Erven Dorens

Weet Ik Veel is elke zaterdag te zien om 20:00 uur bij RTL4.

Meer over