Voomalig zakenpartner wil 50.000 euro van Dave Roelvink

23 juni 2015 16:16 | amusement | Door Televizier

© SBS - Elvin

Wim Franke, de man die Dave Roelvink hielp dj te worden, eist nu 50.000 euro van de zoon van Roelvink jr. omdat Dave hem aan de kant heeft gezet.

Wim bedacht de nieuwe carrière van Dave Roelvink al voor de realityserie De Roelvinkjes op televisie was en betaalde vervolgens ook flink wat uit eigen zak. „Ik ben gaan investeren in een website, posters, logo’s, muziekcollectie, dj apparatuur etc. De afgelopen 5 maanden heb ik dagelijks uren met Dave gespendeerd om hem de technische en inhoudelijk kanten van het DJ vak bij te brengen zodat hij de boer op kan.”

Ander Boekingskantoor

Net toen het een beetje begon te lopen met de plaatjesdraai-ambitie van Dave, tapte hij over naar een ander boekingskantoor. „Ik heb me kapot gewerkt en ben niet afgekocht. Er werd mij slechts meegedeeld door de nieuwe manager van Dave dat ik niet langer nodig was”, zegt Wim vandaag in de Telegraaf. „Zo werkt dat niet. Die halve ton vereffent alle rekeningen. Dan is wat mij betreft de kous af.”

Amateuristisch

Dries Roelvink heeft al toegegeven dat het inderdaad niet zo netjes is gegaan met Wim Franke. Maar volgens hem kon zoonlief Dave Roelvink niet anders omdat de producenten van De Roelvinkjes Wim te amateuristisch vonden om mee in zee te gaan.

Lees ook:
De Roelvinkjes krijgt voorlopig geen vervolg

 

 

Meer over