Voor Maan komt Songfestivaldeelname ‘te vroeg’

27 oktober 2017 15:30 | amusement | Door Televizier

In de Hilversumse wandelgangen wordt er grof gespeculeerd over de Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival 2018. Vooral de naam Maan komt opvallend vaak voor. Toch is ze naar eigen zeggen nog niet klaar voor deelname aan het liedjesfestijn.

Maan wordt door vrijwel iedere Songfestivalkenner naar voren geschoven als de ideale kandidaat voor het Eurovisie Songfestival. Dat is geen vreemde gedachte, er zijn opvallend veel paralellen met O’G3NE. Ze schitterden in Beste zangers, wonnen The voice én laten we niet vergeten dat ze artiesten zijn met internationale allures.

‘Ik ben nog niet gebeld’

Maan zegt op 3FM dat ze van niets weet van een eventuele deelname aan het Eurovisie Songfestival. “Er zijn natuurlijk allemaal mensen die voorspellen wat er gaat gebeuren, maar ik zal je heel eerlijk zeggen: ik ben nog niet gebeld. Ik weet er echt oprecht verder niets van af”, zegt de zangeres. Toch geeft dit geen garantie, O’G3NE verklapte de deelname een maand voor de bekendmaking ook niet aan de buitenwereld.

‘Het is nog wat te vroeg’

Toch doet Maan een opvallende uitspraak. Ze denkt nog niet klaar te zijn voor een dergelijke uitdaging.  “Ehm, nou, ik vind het een hele eer dat ik er nu überhaupt over na kan denken dat de mogelijkheid er misschien zou zijn, maar ik vind het voor mezelf nog wat te vroeg en ik voel me nog niet groot genoeg en zeker genoeg denk ik om daar te staan.” Gaat er dan toch iemand anders naar Portugal?

Meer over