Vrede hebben met lot

Voorbereidingen voor 21e seizoen Wie is de Mol? liggen stil

19 April 2020 12:39 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© AVROTROS
De makers van Wie is de Mol? waren ondanks het coronavirus lange tijd bezig met de voorbereidingen op het 21e seizoen, maar vanwege alle maatrelen ligt alles daar nu ook stil.

"We zijn natuurlijk bezig met een nieuwe editie, maar alles ligt stil op dit moment", stelt presentator Rik van de Westelaken in het NPO Radio 1-programma Proost. "Dus ook voor ons is het nu vrede hebben met het lot." Normaliter vinden de opnames van een seizoen van Wie is de Mol? plaats in mei.

Filmen

Regisseur Rick McCullough deelde zaterdag op Instagram al een enigszins frustrerend bericht. "Er zijn belangrijkere dingen in de wereld, dat snap ik, MAAR IK WIL SEIZOEN 21 FILMEN. Zo! Dat is er uit", schreef hij.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

... er zijn belangrijkere dingen in de wereld, dat snap ik, MAAR IK WIL SEIZOEN 21 FILMEN. zo! dat is er uit. #widm #wieisdemol #widm21 #klaarmetditgedoe #staysafe

Een bericht gedeeld door Rick McCullough (@richardkingmccullough) op

Extra seizoen 

Aankomende zomer wordt er overigens een extra seizoen van Wie is de Mol? uitgezonden vanwege het twintigjarig jubileum van het populaire AVROTROS-programma. "De extra editie, het cadeau van ons aan de kijker, is gelukkig al opgenomen. Daar zijn we nu druk mee bezig, om dat klaar te maken voor uitzending", besluit Van de Westelaken.

Meer over