Voorlopig geen Geer en Goor meer op tv

16 juni 2016 10:27 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Volgens Gordon hoeven we de komende tijd niet te rekenen op een vervolg van de Geer & Goor-serie. We moeten minstens een jaar wachten.

Gordon vertelde het slechte nieuws donderdag in de 100% NL-ochtendshow van Lex Gaarthuis. Volgens de zanger/presentator moet je zulke dingen niet overhaasten. „Het programma krijgt zeker een vervolg, maar ik denk niet binnen nu en een jaar. Dat gaat echt wat langer duren want dat moet je gewoon even relaxt doen, op z’n vroegst eind volgend jaar weer".

Gerard beledigd

En vooral de volgende reden om nog even te wachten met Geer & Goor: zoeken een hobby! deel 2 was zeer overtuigend. „Ik heb Gerard ook alweer op alle mogelijke manieren beledigd, dat ik even wacht tot ‘ie weer wat aan zichzelf laat doen en dat kan nooit lang duren.”

Bioscoopfilm

Volgens Goor bestaat er wel een sterke mogelijkheid dat het hysterische duo binnenkort op het witte doek te zien is in een eigen bioscoopfilm. „Dat plan ligt er al een paar jaar. Daar ben ik wel mee bezig. Er zijn op dit moment onderhandelingen gaande.”

In onderstaande video is te zien dat Geer en Goor inderdaad dringend aan een pauze toe waren.

 

Meer over