Vanwege Corona

Voorlopig geen Koffietijd en 5 Uur Live

16 maart 2020 11:34 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Er blijft maar coronanieuws binnenkomen en niks ervan is leuk. Een van de gevolgen is dat er voorlopig geen nieuwe afleveringen van Koffietijd en 5 Uur live op RTL 4 te zien zijn. En dat terwijl we met z'n allen natuurlijk best wat vertier kunnen gebruiken.

Quinty Trustfull legt op Instagram uit dat de makers van Koffietijd en 5 Uur live de veiligheid van de gasten en collega's niet meer kunnen garanderen door het coronavirus en dat daarom besloten is om geen nieuwe uitzendingen te maken. RTL zendt de komende tijd herhalingen van Koffietijd uit. Quinty en de andere presentatrices, Loretta Schrijver en Pernille la Lau maken het iets leuker door de opening van het programma vanuit hun woonkamer te verzorgen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve allemaal, in verband met de meest recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus zenden we voorlopig niet live vanuit de studio uit. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor onze gasten en collega’s. Wel blijven we actief op onze online kanalen: Kijk op koffietijd.nl & 5uurlive.nl, Facebook, Instagram en twitter. Zoals jullie weten ben ik nog in Atlanta en ik zal dan ook deze week (waarschijnlijk woensdag) live vanuit Atlanta een soort update geven, en mijn collega’s ook vanuit huis. Dus we gaan er met ons fantastische team voor jullie, onze lieve kijkers, het proberen zo goed en leuk mogelijk te doen! Gewoon elke dag om 10u. Alleen niet zoals normaal live, maar met herhalingen en de opening vanuit onze woonkamers. Stay safe lieve mensen, en heel veel sterkte allemaal. En een diepe buiging voor een ieder die onze maatschappij nu draaiende houdt. Jullie zijn kanjers!! Kus!! ❤️🙏🏼 En let alsjeblieft ook op de ouderen en zwakkeren onder ons 🙏🏼❤️ #koffietijd #corona #coronamaatregelen #responsability #staysafe

Een bericht gedeeld door Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) op

Meer over