Voorlopig geen nieuwe realityshow voor overwerkte Barbie

Barbie en Michael willen nu écht rust in de tent. Barbies manager wil dat de realityster de komende maanden volledige rust neemt. Dat betekent voorlopig geen nieuw programma.

Tijdens de opnames van Samantha en Michael Willen Rust in de Tent werd het Samantha, Barbies echte naam, even allemaal te veel. "Toen we op de drukke camping aankwamen, vloog alles mijn aan. Ik was echt een beetje overwerkt", vertelt ze aan De Telegraaf.

Barbie in het ziekenhuis

Op een gegeven moment werd het zelfs zo erg dat de blondine vijf keer flauw viel. Ze werd dan ook opgenomen in een Spaans ziekenhuis: "De oorzaak was hyperventilatie. Ik had het te druk gehad. Doordat ook mijn bloeddruk veel te laag was, moest ik een nachtje in het ziekenhuis blijven."

Verplichte rust

Barbie laat weten dat iedereen erg is geschrokken van het voorval. Om dit soort taferelen voortaan te voorkomen, neemt Barbie de komende maanden volledige rust. "Mijn manager staat erop dat ik de komende maanden rust neem. Voor ons is het toch keihard werken, hoe leuk het ook is om te doen."

Geen nieuwe show

Niet alleen werden de opnames van Samantha en Michael Willen Rust in de Tent vroegtijdig stopgezet, ook een nieuwe realityshow zit er voorlopig niet in. Samantha's manager vertelt dat pas over een half jaar wordt gekeken of er een nieuwe realitysoap komt: "En tot die tijd wil ik dat ze goed op zichzelf past."

Dit vindt Barbie stiekem best jammer: "Ook wij hebben wel onze privémomenten nodig, maar het is ook best saai zonder camera's."

Barbie en Michaels toekomstplannen

Toch is er nog genoeg stof om een nieuwe realityshow van te maken. Zo willen Michael en Barbie graag een broertje of zusje voor dochter Angelina van 1 jaar. "Hoewel mijn bevalling zo vreselijk was dat ik er nu nog niet graag over praat, zouden we heel graag nog een kindje willen. Alleen nu nog niet. Eerst willen we met zijn drietjes genieten, en moet ik echt wat meer tijd voor mezelf nemen."

Reageren