Voorlopig geen sexy koffertjesmannen bij Miljoenenjacht

16 maart 2016 16:27 | amusement | Door Televizier

© Roy Beusker Fotografie / RTL

Blogster Johanna Krommerie haar wens om 'kofferguys' neer te zetten bij Miljoenenjacht is opgepikt door Endemol. Maar eerst moeten de kijkers worden gepolst. 

Linda de Mol en producent Endemol zien het idee van Johanna, om kofferguys neer te zetten, wel zitten. De blogster kreeg al snel 45.000 likes op haar wens op Facebook. "Het is een leuke gedachte en grappig dat het voortkomt uit een wilde gedachte", zegt woordvoerder Julien Bracco Gartner tegen het AD. 

Negen jaar geleden

Maar het idee is niet nieuw. "Het is al eens gebeurd, dus het is niet uniek. Negen jaar geleden hadden we dezelfde gedachte. Toen zijn er voor een kerstshow 26 mannen bijgehaald. We hebben zelfs vaker met het idee gespeeld om het weer een keertje te doen."

Kijkers polsen

Of er binnenkort hunks worden geregeld is nog onbekend en eerst worden de kijkers gepolst. "Bij de uitzending van aanstaande zondag zijn nog geen mannen. Zo snel krijgen we het niet voor elkaar om een groep mannen te selecteren en in gelijke pas die trap af te laten dalen. Dat valt knap tegen namelijk. We gaan er zondag wel aandacht aan besteden, om te polsen wat kijkers van het idee vinden."

Blogster Johanna deelde onderstaand bericht op Facebook:

Afbeelding

Meer over