Voorspel de liefde met de Liefdespeiler in Boer zoekt vrouw

Het populaire datingprogramma voor boeren komt terug. Zondag begint het negende seizoen van Boer zoekt vrouw. Dit jaar kunnen kijkers de liefde voorspellen met de Liefdespeiler.

Vanaf vandaag kan je als echte liefdesexpert meedoen aan de Liefdespeiler op de website van Boer zoekt vrouw. De kijker voorspelt hoe de verhalen verder gaan. Let de boer meer op het innerlijk of uiterlijk? Wie kiest de boer en hoe zullen de vrouwen reageren? 

Boer Jos en Dycke

Naast de kijker thuis, doen ook experts elke week hun prognose voor het programma. Oud-deelnemer boer Jos en zijn liefje Dycke, relatiedeskundige Marleen Janssen, cabaretière Katinka Polderman, surfer Dorian van Rijsselberghe en gedragsbioloog Alewijn Brouwer wagen een gokje. Wat je noemt een bont gezelschap. 

Ongemakkelijke stiltes

Boer zoekt vrouw gaat voor de tweede keer internationaal. Vijf boeren, verspreid over de hele wereld, krijgen zondag hun liefdesbrieven. Zij nodigen drie vrouwen bij hen thuis uit op de boerderij. En dat levert vast en zeker de bekende ongemakkelijke stiltes op. 

De boeren

Om je alvast goed voor te bereiden, stellen we de boeren aan je voor. Boer Herman is 25 jaar, woont in Frankrijk en heeft daar 150 koeien. Hij is op zoek naar zijn eerste liefde. Boer Olke (52) woont in Texas. Zijn zussen helpen hem bij het selecteren van de brieven. Boer Marc is 37 jaar. Hij heeft een viskwekerij in Zambia. Marc houdt van een eigenwijze vrouw. De 40-jarige boer Riks woont in Canada. Riks is erg blij met de komst van Yvon Jaspers en de doos vol brieven. Boer David (27) woont in Roemenië en heeft daar varkens. Wandelend over zijn land is deze boer in zijn element.

Lees ook: Deze boeren zijn nog vrijgezel

Meer over:

Reageren