De liefde ontluikt... toch?

Vooruitblik: Boer zoekt Vrouw van zondag 25 november

23 november 2018 10:42 | amusement | Door Televizier

© KRO-NCRV
We hoeven nog maar twee nachtjes te slapen voor we de nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw kunnen bekijken. De beelden beloven ontluikende liefde en terugkerende twijfels.

Vlinders

Het was geen liefde op het eerste gezicht voor Wim en Marit maar inmiddels lijkt de vonk toch echt overgeslagen. Marit valt in de teaser namelijk in een meer terwijl Wim schaterlachend toekijkt - en dat is een typisch spektakel voor een jonge relatie. Ook Jaap en Marian lijken het leven door een roze bril te bekijken: ze zoenen elkaar met een vikinghelm op en dat is een goed teken. Maar niet alles is wat het lijkt.

Twijfels

Jaap stamelt in een volgend shot dat het soms voelt alsof het allemaal te veel is. Alsof dat niet erg genoeg is, vindt Michelle het bijna te veel moeite om haar Maarten over de tafel heen een kus te geven. Ook Janneke weet niet waar ze het zoeken moet bij Marnix. Dat verheldert ze met duidelijke argumenten: "Soms denk ik: 'Snap je het nou? Wil je het nou? Of wat is het nou?'" En zijn dat echt Steffi en Roel die in het begin samen zo romantisch zijn? Echt?

Zondag zal het allemaal duidelijk worden.

Meer over