VPRO zoekt meisje dat het met homo wil doen

De VPRO komt dit jaar met de documentaire Een Man Weet Niet Wat Hij Mist. Hierin worden homo's gevolgd, die het graag eens met een meisje zouden willen doen.

In de documentaire Een Man Weet Niet Wat Hij Mist gaan de homoseksuele Tim (26, foto) en Nicolaas (29) op zoek naar de grenzen van hun geaardheid. De hamvraag is: zijn ze wel echt homo? Nicolaas heeft het namelijk wel eens met een meisje gedaan, maar Tim niet.

Hetero-ontmaagding

Nicolaas vindt dat het hoog tijd is dat Tim ook eens het bed induikt met een vrouw. Zo kan hij erachter komen wat er gebeurt als hij uit zijn homo-hokje stapt. Is hij er dan nog wel zo zeker van dat hij homo is? De VPRO is nu op zoek naar een meisje voor de hetero-ontmaagding van Tim. In een filmpje laat hij weten meisjes met grote borsten wel leuk te vinden. Dus mocht je je aangesproken voelen, meld je dan vooral snel aan via: eenman@vpro.nl

De ontmaagding is niet het enige onderwerp van het programma. Tijdens de zoektocht naar hun seksualiteit praten Tim en Nicolaas ook met deskundigen over het onderwerp.

Kijk hier naar de video waarin Tim overtuigd wordt van de noodzaak van seks met een vrouw:

Reageren