Hij wil niet op de foto

Vriend Dionne Stax verliest rechtszaak tegen paparazzi

12 November 2018 16:26 | amusement | Door Irma Tomas

© Rogier Veldman
De vriend van Dionne Stax wil niet op de foto worden gezet door paparazzi en daarom begon hij een rechtszaak. Maar die verloor hij.

Volgens de rechter hebben Dionne Stax en haar vriend, radioloog Sytse Oudkerk het aan zichzelf te wijten dat Sytse wordt lastiggevallen door allerhande roddelfotografen. Dionne vertelde immers in juli zelf op de radio dat ze een nieuwe vriend had.

Nijmeegse Vierdaagse

Vervolgens werd de arme Sytse belaagd door paparazzi die voor zijn deur postten en hem volgden met de auto in de hoop op een romantisch plaatje met Dionne Stax. Het dieptepunt kwam volgens de radioloog toen hij met een kennis en diens kind in de auto zat en werd gevolgd door fotografen die hoopten dat hij naar de finish van de Nijmeegse Vierdaagse gingen om Dionne in zijn armen te sluiten. Pas toen Sytse de afslag Nijmegen miste, dropen de fotografen af.

3.000 euro

De boodschap van Sytse is duidelijk, hij wil absoluut geen BN'er zijn en niet in de bladen. Dat klinkt best redelijk, maar hij kreeg dus geen gelijk van de rechter. De arme radioloog moet ook nog de proceskosten à 3.000 euro betalen.

De uitspraak was al in oktober, maar komt nu pas, dankzij RTL Boulevard, naar buiten.

Gelukkig liep Dionne de Vierdaagse ook dit jaar weer uit

Meer over