Vult Eva Jinek DWDD-gat op?

18 augustus 2017 14:44 | amusement | Door Televizier

© William Rutten / KRO-NCRV

Het zou zomaar eens kunnen dat Eva Jinek het gat gaat opvullen dat het programma De wereld draait door vanaf 2018 gaat achterlaten. De optie zou volgens het AD op hoog niveau zijn besproken in Hilversum.

Vanaf 2018 draait DWDD nog maar een halfjaar, op verzoek van presentator Matthijs van Nieuwkerk. Het stopt in april en gaat in het najaar pas weer van start. De grote vraag is dus: wat komt er op dit tijdslot als het succesvolle DWDD pauze neemt?

Eva Jinek

Het AD schrijft dat op hoog niveau is gesproken over Eva Jinek. Zij zou een belangrijke optie zijn om dit gat op te vullen. De presentatrice, die ooit wat stroef begon aan haar late nightshow, gooit momenteel hoge ogen en haalt bovendien uitstekende kijkcijfers met haar talkshow Jinek.

Dionne Stax

Het is natuurlijk maar de vraag of Jinek het ziet zitten om haar huidige klus te combineren met een programma op het tijdslot van DWDD. In Hilversum zou daarom ook al een tweede naam zijn gevallen, namelijk Dionne Stax. De presentatrice van de NOS deed al eerder enkele tv-uitstapjes, waaronder Lady Di & Dionne.

Overigens heeft Van Nieuwkerk al laten weten dat niemand anders op zijn DWDD-stoel komt te zitten.

Meer over