Waar is de caravan van Martine van Os in We zijn er bijna?

In We zijn er bijna! volgt Martine van Os een groep ouderen die met hun caravan op pad gaat. Maar waar slaapt de presentatrice zelf? We verklappen alvast dat dat niet in een caravan is.

Aan de populaire kampeerblog love2camp vertelt Martine dat ze zelf helemaal geen mobiel verblijf bij zich heeft tijdens de opnamen van het geliefde MAX-programma: „Als er huisjes of stacaravans op de camping staan, slaap ik daar. Zo niet, dan in het dichtstbijzijnde etablissement. Het is voor mij niet handig om in een eigen caravan te slapen. Dan zou iemand mijn caravan moeten rijden. Natuurlijk ben ik wel de hele dag op de camping en dat is hard werken. Het is dus ook wel fijn om ’s nachts in een lekker bed te slapen.”

Lees ook: Martine presenteert nog een bijzonder tv-programma

150 uur beeldmateriaal

Bovendien is het best lastig werken op kampeerstoeltjes voor de tent. Dat doen Martine van Os en haar We zijn er bijna!-crew dan ook niet: „We komen terug met 150 uur beeldmateriaal waarvan we zes programma’s van een uur mogen maken. Daarom zetten we alles per dag op een rijtje. Dat is een pittige klus, maar hartstikke leuk.”

Lees ook: Het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! begint op 31 juli

Meer over:

Reageren