Uitleg

Waar vind ik TLC om naar De Frogers: Happy Campers te kijken?

1 november 2023 16:52 | amusement | Door Judith Regeling

© TLC

Op woensdag 1 november 2023 gaat op zender TLC De Frogers: Happy Campers van start. Wil je deze nieuwe realityserie niet missen? Lees dan hier alles wat je erover moet weten.

Er blijkt nogal wat verwarring te zijn.

Lees ook: De nieuwe hilarische realityreeks De Frogers: Happy Campers gaat van start op TLC 

De Frogers: Happy Campers 

Al sinds de aankondiging van De Frogers: Happy Campers heerst er op social media wat onrust. Voor veel kijkers is namelijk duidelijk wat ze precies van deze nieuwe realityserie van René, Natasja en hun (klein)kinderen kunnen verwachten, maar niet op welke zender en/of streamingdienst ze dit kunnen zien.

De Frogers: Happy Campers is vanaf 1 november 2023 wekelijks te zien op TLC. Dit is een lineaire tv-zender, die bij heel veel providers gewoon in het vaste tv-pakket zit. Het is echter afhankelijk van je tv-aanbieder waar deze zender zich precies bevindt.

  • Ziggo: kanaal 21;
  • KPN: kanaal 17;
  • Odido: kanaal 17;
  • YouFone: kanaal 19.

Hoe kijk ik De Frogers: Happy Campers terug?

Als je een aflevering hebt gemist of meer van deze bekende familie van Nederland wil zien, is er ook niets aan de hand. De Frogers: Happy Campers is vooruit- en terug te kijken via (de betaalde streamingdienst) discovery+.

Verder kun je de uitzendingen ook terugkijken op NLZiet en bij de desbetreffende streamingdienst van je provider. Zo kunnen Ziggo-abonnees na de uitzending op televisie terecht bij Ziggo Go. KPN-leden kijken alles terug via KPN iTV.

De Frogers: Happy Campers is vanaf 1 november 2023 wekelijks om 20:30 uur te zien op TLC.

Meer over