Carlo Boszhard legt uit

Waarom is MAFS-wijnincident niet vastgelegd?

26 januari 2023 21:12 | amusement | Door Marjolein Vos

© RTL
Continu was het vuurwerk bij Martijn en Nicole tijdens hun avontuur in Married at First Sight en niet omdat de vonken er vanaf spatten. Op de foto lijkt het nog koek en ei maar al snel op huwelijksreis gaat het mis. Van aan de handrem trekken op de snelweg tot wijn in het gezicht van je partner gooien, ze wisten het wel bont te maken.

Volgende week zien we hoe het stel hun avontuur afsluit. Maar waarom zagen we zowel het handrem- als het wijnincident niet op televisie?

Niet op camera

Reden genoeg om dat na te gaan bij Carlo Boszhard dacht RTL Boulevard. En Carlo heeft er maar één zinnig antwoord op: "Het stond niet op camera. Ik heb gehoord dat de productie op gegeven moment te horen kreeg dat er 'iets mis was gegaan', en dat ze daarna er naartoe zijn gegaan. Er is nu kritiek, van 'waarom hebben jullie dat niet gefilmd? Waarom zaten jullie niet bij hen in de auto bij het handremincident?' Nou, het is geen Big Brother."

Rust

Carlo bedoelt hiermee te zeggen dat de koppels ook af en toe rust krijgen van de camera's en lucht krijgen. Ook vermoedt hij dat er soms juist gewacht wordt met dit soort dingen tot de camera's weg zijn. "Mensen wachten soms ook het moment af."

Meer over