Waarschijnlijk geen vervanger voor Evans bij Top Gear

Er wordt waarschijnlijk geen vervanger aangetrokken voor Chris Evans bij BBC-programma Top Gear. Evans presenteerde het 23ste seizoen samen met Matt LeBlanc en wat hulpkrachten, maar voor het volgende seizoen gaat de groep verder zonder Evans. 

De presentator kondigde eerder aan dat hij na slechts één seizoen stopt met de presentatie van Top Gear, waarschijnlijk omdat het publiek vanaf de eerste dag niets in hem zag. Matt LeBlanc wordt door de kijkers wel gewaardeerd en blijft volgens Variety betrokken bij de show.

Groep presentatoren

Vorig seizoen werden Evans en LeBlanc bijgestaan door een grote groep presentatoren. Journalisten Chris Harris en Rory Reid en voormalig Formule 1-teambaas Eddie Jordan waren van de partij, net als coureur Sabine Schmitz, die voornamelijk bekend werd door haar activiteiten op de Duitse Nürburgring. Zij zullen waarschijnlijk allemaal terugkeren voor het 24ste seizoen. 

Man With a Plan

LeBlanc keert dit najaar voor het eerst in jaren terug in een grote rol. De voormalig Friends-acteur speelt in de nieuwe CBS comedy Man With a Plan. In LeBlanc's contract bij CBS is opgenomen dat er genoeg ruimte is voor zijn Top Gear-activiteiten. De opnames van het autoprogramma worden op hun beurt om de filmdagen van Man With a Plan gepland. 

Reageren