Op social media...

Wat deden de sterren met oud en nieuw?

1 januari 2020 11:17 | amusement | Door Jef Willemsen

© Wessel de Groot
Wat spookten de BN'ers uit zo vlak voor het einde van het jaar? Wij struinden social media af en kwamen ze vooral in de gezellige relaxmodus tegen.

Dat de jaarwisseling een moment is voor reflectie nam Kim-Lian van der Meij wel heel erg letterlijk.

Toekomstig Wie Is De Mol-kandidaat Claes Iversen deelde zijn nieuwjaarswensen.

Oud en nieuw op Ibiza maakt Wendy van Dijk een tikje weemoedig.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

In 2019 ben je zo abnormaal snel gegroeid ... mag 2020 iets minder?:-) mijn ‘kleine’ ventje.. @semvandijk2.0 #❤️ #fijneenvoorzichtigejaarwisselingallen!

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Ronald Molendijk kan zich geen nieuw jaar voorstellen zonder muziek.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ik wens jullie een gezond, gelukkig en muzikaal 2020 ❤️! #X! #musicistheanswer #mountainbikehoofd 😄

Een bericht gedeeld door Ronald Molendijk (@ronaldmolendijk) op

Frits Sissing blikte deels in koninklijk meervoud terug op 2019.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

We sluiten een mooi jaar af. Met uiteraard tv-successen als Maestro en good old Tussen Kunst en Kitsch. Maar ook het jaar waarin ik weer diversen keren op bedrijfsevents mensen mocht inspireren over hun eigen mentaal-fit-zijn na te denken dmv mijn lezing. Ze te laten nadenken over hoe ze veerkrachtiger en succesvoller kunnen worden. Hierover is meer te lezen op fritssissing.nl/lezing En de lancering van het platform www.Celebabs.nl was in september een groot succes. Trouwen is een feestje bouwen en een BN’er als je trouwambtenaar kan dat vergroten. In het voorjaar hebben we www.Museumdepotshop.nl gelanceerd. Hierdoor krijgen museale objecten een 2e leven en kun je voor een vriendelijk prijsje een museumstuk in huis halen. Daarnaast mocht ik voor vele bedrijven hun event aan elkaar praten. Elke keer weer inspirerend om te doen en fijn om te kunnen meedenken hoe je je event tot een succes maakt. Een jaar dus met mooie projecten die in de upcoming ‘twenties’ hopelijk verder verankerd en uitgebouwd worden. Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en een mentaal-fit 2020 toe🥂 #inspiratie #2020 #byebye2019 #veerkracht #mentalhealth #tv #leukwerkhebiktoch

Een bericht gedeeld door Frits Sissing (@fritssissing) op

Ondanks de harde trainingen voor de volgende Dancing on ice zat de sfeer er ook goed in bij Donny Roelvink en zijn vriendinnetje.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Mijn Prinses en ik willen jullie alvast een gelukkig nieuwjaar toewensen ❤️🎆 2020 let’s go ! Hard work and Dedication 🙏🏼🌟

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink. 🇳🇱 (@donnyroelvink) op

Pernille's nieuwjaarswens deed heel wat stof opwaaien.

Meer over